Moeite met bewegen?Ga voor de E-bike!

e-bike-amslod

De E-bike wordt steeds populairder. De vraag naar de E-bikes zijn dan ook heel erg groot. Het is niet eens zo vreemd ook. Mensen willen graag naar buiten en ook nog een beetje bezig zijn. En zeg zelf, met de E-bike kan je overal komen. Zelfs op de kleine landweggetjes, en dat alles hoeft niet allemaal op eigen krachten. 

De Amslod fiets

Wanneer je de juiste begeleiding krijgt heb jij je E-bike zo gekocht. Er is een ruime collectie aan E-bikes van Amslod. Daarin heb je dan ook nog een keus in een E-bike met voorwielmotor of een E-bike met achterwielmotor. Denk nu niet dat er echt een verschil zit tussen deze twee. Beide fietsen zijn even goed. De fietsen van Amslod worden geleverd vanaf de fabrikant en daardoor heb je een mooie prijs-kwaliteit verhouding. De amslod fiets met trapondersteuning zijn allemaal voorzien van de nieuwste technieken. 

Nieuwste model 

In 2021 is er het nieuw model Ascot MRX-600 uitgekomen. Dit is een elektrische fiets met een krachtige motor waarbij de nieuwste technieken verwerkt zijn zoals een helder LCD-kleurendisplay en een dynamic drive om over te schakelen van ECO- naar SPORT-modus. De fiets is tot in de puntjes afgewerkt en heeft een prachtige kleurstelling. Deze E-bike is voor het vijfjarige bestaan als jubileum E-bike uitgebracht. Wanneer je naar de Reviews Amslod Ascot Fietsen kijkt dan zijn deze heel gunstig. Juist daardoor weet de klant wat ze aan de e-bike hebben. Amslod kan dan werken aan de juiste afhandeling van de aankoop, klantgerichtheid en afhandelingen. 

Ervaringen

Wanneer ga jij de Amslod online ervaringen lezen? Je merkt dan dat de E-bikes die er verkocht zijn ook goed uitkomen. Juist de ervaringen zijn heel erg belangrijk. Daardoor kan er aan verbetering van de fiets gewerkt worden maar ook aan de ervaringen die de klanten op gedaan hebben met de klantenservice of andere service problemen. Het is erg belangrijk dat er ten allen tijden gewerkt wordt aan de klantgerichtheid. De oplossingen die Amslod aanbiedt worden over het algemeen in goede orde ontvangen door de klanten. Amslod vindt het belangrijk dat de klanten volop kunnen genieten van hun E-bike. Tevreden klanten zien ze dan ook vanzelfsprekend heel erg graag.

Redenen om te gaan fietsen

Fietsen is heel erg goed om veel ziektes te voorkomen. maar om even lekker te ontspannen en stress te vermijden is het ook bijzonder goed. Wanneer je een rondje fietst kan je vaak ook beter de slaap te pakken krijgen. Je natuurlijke slaapritme wordt daardoor gestimuleerd. Als je teveel overgewicht hebt is fietsen erg goed om een paar kilo’s eraf te fietsen. Fietsen belast je gewrichten bijna niet. Omdat je tijdens het fietsen met je benen en voeten de trappers rond laat draaien en daarbij wat spieren gebruikt werk je ook aan je spieropbouw. Natuurlijk kan een fietstocht ook nog eens leuk zijn om met meerdere mensen te doen. Tijdens het fietsen kan je gezellig met elkaar kletsen, tussendoor een terrasje pakken om wat te drinken en sociale contacten onderhouden.